Thursday, May 5, 2011

Zealous Generation 09'

hari tue si Ikram Hadi dok wat entry yang dia rindu kat Zealous Generation
la nieyh, aku pulak yang nak wat entry pasal Zealous Generation 

aku dah lupa
mana aku letak gambaq-gambaq masa sekolah
haa...
aku lupa, dalam pendrive aku
sayang...

adik aku bagi hilang pendrive tue
tapi nasib la ada secebis dalam laptop aku
adoi...pkai netbook adik aku pulak

tak pa la...sat lagi la upload gambaq-gambaq tue...

rindu...
rujukan Kamus Dewan Edisi Ke - Empat
err...aku tak dak pun Kamus Dewan...
hehe

tapi yang aku boley cakap pasal rindu nieyh
kadang-kadang kita rasa sunyi
mulalah teringat macam
especially something atau someone

okay
we need to be straight here
kerinduan aku terhadap Zealous Generation sejak lepas abis SPM lagi
setiap hari-kecuali kat matriks,busy sangat-duk teringat kat benda-benda yang pernah buat
e.g kantoi rokok,pecah masuk bilik Jerman,etc.
sebahagian besar benda-benda yang jadi,semua ada libatkan kawan
sapa kawan tue?
sapa lagi,budak-budak Zealous Generation laa
membesar sebagai remaja dengan depa nieyh
kadang-kadang rasa meluat pown ada ngan depa nieyh
tapi,5 tahun kawan
sedikit sebanyak rasa sayang tue menebal
paling tak boley nak lupa,hari last SPM
eyh2,malam last sebelum paper last SPM
menangis, tak sempat nak jumpa semua, esok tue nak balik, aku balik awal
adoi,sayu sendu senak semua ada,tapi nak wat camna

"Setiap pertemuan ada perpisahan"-odd saying

 hurmm...

















 anyway, 
 i'm missing you guys so fucking damn much


7 comments:

Nurul Azima binti Jasmin said...

I miss your dongg jugak Haziq!! :D

e-crump hardy said...

pelaq..nk tiru aku gak..haha

iyliabelagaksangat said...

zealous di hati.aku yg kuar awal nih pon rindu zeal:)

zizie said...

sob3... sungguh mendayu entry hg.. aku pown rindu kt hg gak.. oopppss.. terlebih sudah.. hahahahaha..

shafariza labai said...

rindu aku x haziq..hehe

Rosario said...

haha
aku rindu suma laa
kre:hahahaha,bkn hg sorang rndu kt bdk2 nieyh
laily:bila ang nk blik mlaysia nieyh?
nuril:hahaha,no komen
zizie:haha,tringin nk pnjam puncher ang lg
iema:dey,sy jgk rndu sma kmu,ayoyo

zizie said...

ingat lagi kat puncture aku.. isk3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...